SEO-emblémám

jegyzi: BDK
SEO-emblémám

Az alábbiakból megtudható, hogyan született zseniális SEO-emblémám, amelyet számos új oldalamra kiraktam valamelyik formájában (lévén több változatában is elkészült). A kép voltaképp azt kívánná sejtetni, hogy a keresőoptimalizálásnak legalább akkora mestere vagyok, mint Serlock Holmes a bűntények felderítésének - ami persze elég furcsa összehasonlítás, tudvalevő, hogy az ember regényhősökkel nehezen vetélkedhet. A keresőoptimalizálás angol nevének rövidítésével (SEO) és a nagyítós detektív nevével való játék talán mégis védjegye lehet erőfeszítéseimnek, amelyeket a honlapoptimalizálás terén végzek. Ja és azt talán mondanom sem kell, hogy a képen a nagy Holmes éppen az én oldalamat vizslatja.

...
Tovább Szólj hozzá

2012. már 30.

Csönge és Weöres

jegyzi: BDK
Csönge és Weöres

Jóval a születése előtt eldöntöttük: ha lány, akkor Csönge. Illetve Csenge. Illetve mégis Csönge. Kicsit bonyolult… A Ladó-féle utónévkönyvben akkor csak Csenge alakban szerepelt – mint Magyarországon anyakönyvezhető név. (A mostani hivatalos jegyzékben egyébként már a Csönge is benne van.)

Na de miért vonatkozna ránk a magyarországi szabály, itt lehet Csönge is. Ukrajnában ekkoriban nagyjából az a név volt anyakönyvezhető, amelynek a létjogosultságáról sikerült meggyőzni a Hivatalt.

A Kolosba 1985-ban még nagyon belekötöttek. Hogy elfogadtassuk, a nagyapja (mint főszerkesztő és írószövetségi tag) személyes felelősséget vállalva írásba adta, hogy létezik ilyen magyar név. Elfogadták. Csöngével 1988-ban már nem volt ilyen ...

Tovább Szólj hozzá

család személyes irodalom csönge

2012. már 27.
BDK ELIT BLOG - Balla D. Károly ajánló és kereső blogja +SEO BLOG.Keresőmarketing, honlapoptimalizálás és linképítés, weboldal Google helyezés javítása optimalizálással. Első 10: google első oldal, első hely. SEO-szakember keresőoptimalizálása: új projektek: Online marketing: első magyar szamizdat könyvek laptop kijelzőre; notebook szerviz budapest - télikert építés - google ukrajna marketing szöveg - laptop szerviz SEO + Honlapajánló. Google Kereső blog. Mobilmarketing, honlap optimalizálás és kreatív Google-helyezés javítás. Csoportos üzenet: télikert építés és gyártás Budapesten
süti beállítások módosítása