Infrafűtés kávézókban, éttermekben

jegyzi: BDK
Infrafűtés kávézókban, éttermekben

Kávézók és éttermek fűtése infra sötétsugárzókkal

- termék ajánló: bel és kültéri infrapanel - árajánlat webshop tanácsadótól: infrafűtés

infrafutes-sotetsugarzok.jpg- Villanyszámla. Bármely helyiség téli fűtési rendszerének kiválasztásakor szinte mindig a gazdasági paraméterek állnak az első helyen. A felszerelés költsége, a telepítés, az üzemeltetési költségek, az energiafogyasztás, talán ezek a fűtőberendezések legfontosabb jellemzői. És pontosan ezekben a tulajdonságokban az infra sötétsugárzók szinte minden ismert fűtési rendszert felülmúlnak. Alacsony felszerelési költség, egyszerű és ennek megfelelően olcsó telepítés és rendszerindítás, üzemeltetési költségek nélkül, minimális energiaköltség, hasznos hely megtakarítás, hosszú élettartam.

A VDB New Age infra fűtőtestek felsorolt ​​előnyeinek mindegyike lehetővé teszi, hogy a helyiségek széles skálájában használják őket. És bizonyos esetekben a sötétsugárzó az optimális alternatíva a fűtési rendszer kiválasztásakor. Ilyen eset például a kávézók, éttermek, étkezdék és más nyilvános étkezési helyek téli fűtése.

Az ilyen létesítményekben általában gyakorlatilag nincs szabad hely, a tulajdonosok igyekeznek a legtöbbet kihozni a helyiségek területéből, és több asztalt rendeznek be, hogy több látogatót tudjanak fogadni.

- Szabad tér a mennyezet alatt. A mennyezet használata infravörös fűtőtestek felszereléséhez talán az ideális megoldás az ilyen helyiségek fűtésére, mind abban az esetben, ha elsődleges fűtésre van szükség, mind akkor, ha további hőforrásra van szükség. Ha ehhez hozzáadjuk az infrafűtők alacsony árát, az alacsony fogyasztást és a kivételes megbízhatóságot, jelentős fűtési megtakarítást érünk el.

Infra sötétsugárzók a vendéglátóiparban

- Hőszabályozás Azt is meg kell jegyezni, hogy a New Age infravörös fűtőberendezések használatakor lehetőség van a helyiségekben különféle hőmérséklet-szabályozási módok megszervezésére, és ezáltal kényelmes körülményeket teremteni a látogatók számára. Különböző hőmérsékleti tartományokat biztosítanak a digitális termosztátok segítségével, amelyek a fűtőtesteket a környezeti hőmérséklettől függően, illetve (egyes modelleknél) a hét napján és napszakban kapcsolják be és ki.

- Teraszfűtés. Az elektromos termosztátok helyes használatával maximális energiamegtakarítás érhető el. Sok kávézóban és étteremben vannak nyitott és félig nyitott terek - teraszok -, amelyeket általában május végétől szeptember elejéig használnak, amikor kint meglehetősen kellemes a hőmérséklet, általában legalább +15 fok. Infratermékek segítségével lehetőség van az ilyen területek fűtésére és hűvösebb időszakokban történő használatára.

Ilyen célokra nyitott fűtőelemmel ellátott kültéri infrapanel sugárzók a legalkalmasabbak. Az ilyen eszközök magasabb fűtőelem-hőmérsékletűek, és hatékonyabbak, ha nyílt és félig nyitott területeken használják.

kulteri infrapanelek

Energiatakarékos és környezetbarát fútéstechnika

Számos kávézó és étterem használ VDB szériákat, és tulajdonosaik értékelték energia- és költséghatékonyságukat. Webáruház szakemberei ingyenes tanácsadás szolgáltatása keretében ajánlották felszerelésüket.

Előfordul, hogy bemész valami ismeretlen vendéglátóhelyre, leülsz egy asztalhoz, és fentről kellemes meleget érzel, mintha sütne a nap, felemeled a fejed, és a mennyezetről egy infrasugárzó lóg. Ha ilyen kényelmes a környezet, nem akarsz onnan az első kávé után elmenni :)

Szólj hozzá

ajánló termék webáruház

2022. már 26.