Swarovski kristályos gyűrű

jegyzi: BDK
Swarovski kristályos gyűrű

Swarovski kristályos gyűrű a hét minden napján!

halvanykek-swarovski-kristalyos-gyuru.jpgA Swarovski osztrák, üveggyártással és kristályüveg csiszolással foglakozó cég. A cég színei az éjkék és a swarovski piros.

Évente két Swarovski kollekciót kapunk, melyek egyaránt tartalmaznak klasszikusabb, divatos és extravagáns színeket és formákat.

Kristályos gyűrű is lehet egyszerű hétköznapi, és lehet színes, divatgyűrű.

Megmutatom, hogyan tudsz a hét minden napjára Swarovski gyűrűt választani.

Színes swarovski kristályos gyűrűk hétfőn!

Mi segíthet összekapni magad egy szürke reggelen ?

Hétfőn reggel, amikor a kávét is intravénásan kapod, nem segíthet más, mint a swarovski színrobbanás. Adagolási javaslat minimum kettő, de ha tényleg dolgozni akarsz, akkor a másik kezedre is tegyél legalább egy színes kristályos gyűrűt. Választható színek: kék, piros, fekete.

Klasszikus fehér Swarovski kristályos gyűrű kedden!

Tűnj végre komoly munkaerőnek, koncentrálj! Klasszikus fehér Swarovski kristályos gyűrű, amitől szolidnak és értelmesnek fogsz tűnni.  Esetleg egy szolid kék gyönyörűség, ami segíteni fog a neked gondolkodásban.

Szív és Love mintás swarovski gyűrű szerdán!

A hét közepe az unalomé, segít, ha észben tartod: van magánéleted.

Kedden már voltál komoly munkaerő, szerdára ez már kicsit unalmas lehet, de ne kezdj aggódni, mindjárt hétvége. Addig is pillants a kezedre, és jusson eszedbe: neked van magánéleted, dolgozz, de közben tervezd meg a ma estédet a kedveseddel.

A kedvenc swarovski kristályos gyűrűd csütörtökön!

korona-alaku-swarovski-kristalyos-gyuru.jpgCsütörtök – Vállald az egyéniséged, de csak szolidan.

Egy gyűrű… csak egyet választhatsz a kedvenceid közül, és az se legyen túlságosan nagyméretű, ez mégis csak munkahely kérem. És aki dolgozik, az beleakad a nagy gyűrűjével mindenhova, ezzel akár katasztrófát okozva. Szóval, kevés gyűrű, ne legyen színes kristályos, de tartsd szem előtt, mindjárt hétvége.

Divatgyűrű, színes swarovski kristállyal pénteken!

Pénteken mindjárt hétvége, de azért még nem teljesen, tehát divatgyűrű, színes swarovski kristállyal a tökéletes választás.

Pénteken már jöhetnek a színes, szagos, formás gyűrűk. Aki csak rá néz, jobb hangulatba kerül, legalábbis te egész biztosan.

Lehet akár katicabogár vagy kék árvácskás mintájú, vagy az örök kedvenc a rózsás gyűrű.

Bármelyik színű kristályos swarovski gyűrű szombaton!

Szombat – bulibulibuli.

Mindegy milyen swarovski gyűrű van rajtad, keverheted a klasszikus és a színes formákat, csak arra vigyázz, hogy ne karcoljanak, ne ütődjenek össze!

Vasárnapi swarovski gyűrű!

A vasárnap délelőtt remélhetőleg a pihenésé. A délután pedig a családé. Ehhez elég egyetlen gyűrű. A kedvenced. Ez lehet színes, kicsi vagy nagy, a lényeg, hogy azt szeresd a legjobban.

A hét minden napjára találhatsz az ekszerwebshop.hu ékszer webáruház Swarovski gyűrű kínálatából megfelelő darabot! Gyors és könnyű vásárlás, megbízható szállítás!

Szólj hozzá

ajánló ajándék ékszer termék webáruház

2019. már 11.