Laptop kiegészítők: divat vagy szükséglet?

jegyzi: BDK
Laptop kiegészítők: divat vagy szükséglet?

Néhány fontos laptop kiegészítő és tartozék

laptoptaska-divat.jpgLaptopod hűséges társad hosszú utazásokon, zsúfolt összejöveteleken és forgalmas bevásárlóközpontokban. Néha még az ágyba is elkísér és vég nélkül lejátssza a kedvenc ünnepi dalaidat, egyetlen szemrehányó pillantás nélkül. Ideje kedvébe járni egy kicsit néhány aprósággal, mely mindkettőtök kedvére lesz.

Tartsd biztonságos és kényelmes helyen a laptopod egy hordtáskában

Ha szeretnéd elvinni valahova a laptopod (elvégre egy mobil számítógépről van szó), szükséged van egy hordtáskára. Egy védőréteg sok olyan költséget takaríthat meg számodra, amit egyébként javításra, alkatrész cserére szánnál. Keress egy biztonságos, párnázott táskát, viszont kerüld a tech logókat és márkaneveket, mert ezek tolvajok célpontjává válhatnak. Nem utolsó sorban keress egy kényelmesen hordozható és férőhelyes példányt, melybe az összes kiegészítőd elfér majd. Nem biztos, hogy a méregdrága divatmodelleket kell választanod, bár egy ilyen Guccival alighanem könnyebben bepasizhatsz vagy becsajozhatsz:
gucci-laptop-taska_1.jpeg

Nemcsak Gucci... Chanel, Bellucci... > További márkás laptop-divattáskák

A vezeték nélküli perifériák növelik a hatékonyságot

A legtöbb ember legalább annyi időt tölt az asztalra helyezett laptopján dolgozva, mint amennyit azt az ölében tartja munka közben. A vezeték nélküli egér és billentyűzet nagy felüdülést jelenthet a hivatali- vagy otthon dolgozóknak, kiknek ujjai már rágörcsöltek az aprócska trackpadre és kényelmetlen billentyűzetre. És mivel nincsenek kábelek, bármikor felkaphatod a laptopod, bedobod a kiváló minőségű párnázott táskába és máris útra kelhetsz.

Ha az InterCityn mondjuk Nyíregyháza előtt előkapsz egy ilyen egeret, egészen biztosan te leszel a király:

eger-laptop-tartozek.jpg

laptophoz-vezeteknelkuli-eger.jpg

vezetek-nelkuli-design-eger.jpgAzért csak a flanc kedvéért ne válassz feltűnő, dizájnos egeret. Ha egyben kényelmes is, akkor viszont egy kis trendiség és hipszterség belefér.

Tedd hűvösre a laptopodat - hűtőpad, állvány

hutopad.jpgLehet, hogy kint hűvös van, ám a laptopod kényelmetlenül felforrósodhat hosszadalmas használat alatt. Modern CPU-k sokkal hűvösebbek maradnak, mint régebbi társaik, de egy szuper vékony notebook is rengeteg hulladékhőt képes elvezetni. Egy külső hűtőrendszer mellett a laptopod állandóan funkcionális marad és biztonságban, kényelemben érezheti magát. Tedd hűvösre a laptopot - de ne a szleng értelmében.

Bizonyos határok között itt is mutatkoznak formatervezett, dizájnos, divatos kivitelezésű alátétek.

Egy állványra helyezett hűtő kényelmes szögbe helyezi a laptopod, míg a ventilátor a hűtőlevegőt oda tereli, ahol az alaplap, processzor és az akkumulátor található.

Ha vendéget hívsz, a szobádba lépve egészen biztosan megakad a szeme egy ilyen látványon: 

laptop-allvany.jpg

 

asztal-alvany.jpg

laptop-asztal.jpg

Laptop kiegészítők és tartozékok - top weblap

Szólj hozzá

dizájn táska laptop divat egér technika számítógép állvány laptop-kiegészítők

2017. ápr 13.