Nyiki-Nyiki a kukoricásban

jegyzi: BDK
Nyiki-Nyiki a kukoricásban
Gyere velem a kukoricásba - Nyiki-Nyiki - videó, zene, klip - jópofa nyári sláger

nyiki-nyiki-kukoricas.jpg

Számomra 2015-ben ez a nyár slágere, nem kétséges. Ha két napig megvonom magamtól, a harmadikon már elvonási tüneteim támadnak és le kell játszanom. Amikor először láttam, hangosan nevettem is hozzá, miközben a dallam alaposan bemászott a fülembe. Egyszerűen klassz - és slussz!

A videó leírása szerint 2013 nyarán berlini zenei ösztöndíjon lévő magyar és szlovén zenészek egy átmulatott éjszaka után Kreuzberg utcáin rögtönöztek egy számot. Annyira megtetszett nekik, hogy elhatározták, rendesen felveszik, és klipet is csinálnak hozzá. Mivel sokan voltak és sokfelé zenéltek, ez összesen két évig tartott, míg a zenei alap a videóklip elkészült. Bár igazán remek és minden nyelven nagyjából egyformán befogadható, milliós nemzuetközi nézettséget mégsem mondhat magáénak. Na majd most!!

Ugyancsak a leírásból tudhatni, hogy a résztvevők között vannak jazz-zenészek (Kazai Ágnes, Komjáti Áron, Csizmás András, Luka Cojhter és Mandli Vazul), akad táncos (Arany Virag), és vannak színészek is (Lakos Fanni és Czakó Máté). Az eredmény pedig alább élvezhető. Gyere velem a kukoricásba!

 nyiki-nyiki a kukoricásban - ajánló, videó, zene, jazz, sláger - jópofa; más: virtuális szerver, vps, seo, weboldal optimalizálás és keresőmarketing

nyiki-nyiki-kukoricasban.jpg

Olvasd el ezt is:

Szólj hozzá

zene ajánló jazz videó virtuális szerver

2015. júl 26.