Texas Holdem póker játék

jegyzi: BDK
Texas Holdem póker játék
Online póker kaszinók a budapesti éjszakában - kártya, szerencsejáték

texas poker casinoSokak tapasztalata szerint a kaszinók kedvelt Texas Holdem póker játékverziója valójában nem szerencsejáték, hanem sport és logikai-pszichikai verseny, melyben a tudás domináns jellege mellett hosszú távon igen csekély szerepet játszik a szerencse. A nagy számok törvénye alapján ez igaz lehet, de tény, hogy egy-egy verseny izgalmát nemcsak az adj meg, hogy a nagy tudású játékosok összemérhetik erejüket, hanem az is, hogy mindig esélyt kapnak a gyengébbek is azon a réven, hogy ha hozzájuk szegődik a szerencse, bármikor legyőzhetik a legnagyobb favoritot is. Épp ettől populáris minden hazárdjáték: bárki megkísértheti a sorsát.

A felmérések és tapasztalatok egyaránt bizonyítják, hogy miközben a póker is igen közkedvelt, ezen belül a texasi változat a nagy kedvenc, kétség kívül ez a játékforma, azaz a Texas Hold’Em a közösségi póker játékok legnépszerűbb változata - egyre többen játsszák az interneten - az online kaszinók roppant népszerűek. A texas póker játékban általában 2 és 10 közötti játékos ül a tényleges vagy virtuális játékasztal körül. Szabályai tekintve ez a legzártabb pókerjáték, a fogadások sorrendje állandó.

Új weboldalamon a játék szabályai olvashatók és a pókerben használatos lapkombinációk erősorrendje is tanulmányozható: Texas Holdem póker játék

 

 

Szólj hozzá

póker bédéká

2012. ápr 17.