Ábécéskönyv. Ilyet akarok!

jegyzi: BDK
Ábécéskönyv. Ilyet akarok!

kreativ-abeceskonyv.jpgIgazi könyvcsemege - gyűjtőknek. Bár ábécéskönyv, iskolai taneszközként aligha állná meg a helyét. A próbára tevő napi strapát, a türelmetlen gyerkőcök rángatásait nemigen viselné el hosszú távon ez a könyvművészeti érdekesség. Egyszeri nyitásnál is óvatosan kell vele bánni. Az ABC itt nem is mint megtanulandó valami jelenik meg, hanem mint dizájnlehetőség és mint kalligráfiai szimbólumrendszer. A betűötletek remekek, a kivitelezés profi. Kreativitásból jeles. Szívesen tartanám a polcomon. Nem venném elő gyakran. Csak tudjam, hogy ott van. (Végiglapozáshoz katt a videóra:)

 

A szellemes, sok kreativitásról tanúskodó kiadványt bemutató videó sajnos azóta eltűnt - 2016, bdk

Még kevésbé való iskolába ez az erotikus ...

Tovább Szólj hozzá

dizájn könyv kult hangoskönyv képzőművészet

2015. okt 17.

Barátunk Ukrajna-blogja díjnyertes!

jegyzi: BDK
Barátunk Ukrajna-blogja díjnyertes!

Az Origó hírpotál nemrégiben felújított, most reblog.hu néven futó blogrendszere pályázatot indított BlogMaraton néven. A weblogok versenyét szeptember 15-től hirdették meg, újonnan indított és régebbi netnaplókkal egyaránt nevezni lehetett három kategóriában: közélet, szórakozás, életmód. Nagyon sokak fantáziáját megmozgatta a jelentősnek mondható pénzdíj, amelyet kategóriánként és havonta a) a szerkesztők véleménye szerint  legszínvonalasabb, b) az olvasók által legkedveltebb, legtöbbször megnyitott bejegyzésfolyammal lehet elnyerni.

...

Tovább Szólj hozzá

blog ajánló ukrajna

2015. okt 15.
BDK ELIT BLOG - Balla D. Károly ajánló és kereső blogja +SEO BLOG.Keresőmarketing, honlapoptimalizálás és linképítés, weboldal Google helyezés javítása optimalizálással. Első 10: google első oldal, első hely. SEO-szakember keresőoptimalizálása: új projektek: Online marketing: első magyar szamizdat könyvek laptop kijelzőre; notebook szerviz budapest - télikert építés - google ukrajna marketing szöveg - laptop szerviz SEO + Honlapajánló. Google Kereső blog. Mobilmarketing, honlap optimalizálás és kreatív Google-helyezés javítás. Csoportos üzenet: télikert építés és gyártás Budapesten
süti beállítások módosítása