2017. feb 16.

Laptop akkumulátor szerviz Budapest

írta: BDK
Laptop akkumulátor szerviz Budapest

laptop-akkumulator-toltes.jpg

A laptop akkumulátor élettartama a laptop töltő minőségétől is függ. A Szerviz Budapest szaküzlet minden tablet és laptop típushoz töltő és akkumulátor választékot biztosít. Beszerezhetők továbbá kijelzők. processzorok, merevlemezek és más hardver eszközök - helyben történt vásárlás esetén ezeket ingyenesen szerelik be a táskaszámítógépbe.

Néhány praktikus tanács a laptophasználathoz, karbantartáshoz, élettartam növeléshez:

Az akkumulátor gondozás, töltése

Fontos ügyelni az akkumulátorra, ha laptopban cserélhető akkumulátor van. Vigyázz, ne sértsd meg az akku fém érintkezőit. Ezek csatlakoztatják a notebook belső világát az akkumulátorhoz, és ha ezek piszkosak vagy sérültek, csökkenhet a feszültség. A régi tipp szerint az akkut csak 80%-ig kell tölteni és ne, szabad a töltőben hagyni - de ezek a tanácsok elavultak, mert régebbi típusú akkumulátorokra vonatkoznak. A modern laptop akkuja nem igényel ekkora óvatosságot, de időnként azért érdemes hagyni teljesen lemerülni. Fontos, hogy állandó optimális légáramlást és hűtést a laptop számára, szintén fontos a laptopot egyenes, kemény és nyitott felületen használni, hogy az alkatrészek ventillációja szabad legyen.

Az alaplap csatlakozó aljzat cseréje

A laptop alapját képező bázison, a többi alkatrész elhelyezésére szolgáló alaplapon külső kapcsolatok létesítésére szolgáló csatlakozók vannak, így például a laptop töltő, a billentyűzet, az egér csatlakozója. Ezek a csatlakozók az állandó igénybevétel miatt gyakran könnyebben sérülnek meg, mint a belső érintetlen alkatrészek, ezért az alaplap javítása a szervizben a legtöbbször a bemeneti csatlakozók megtisztítását, javítását, esetleg cseréjét jelentik, ami kis odafigyeléssel akár meg is előzhető vagy otthon elvégezhető. A notebook báziselemének a funkcionális részei ritkán sérülnek. Ha mégis, akkor a táskaszámítógépet budapesti szervizbe kell vinni javításra vagy tisztításra, szükség esetén alkatrészcserére.

Webáruház és laptop szerviz Budapesten


Az ajánlott budapesti szolgáltatás kínálata: kijelző csere és javítás azonnal, akkumulátor töltők minden laptop típushoz relaptop - te is megtalálhatod a szükséges alkatrészt és online módon meg is rendelheted. Ha más problémád is van a táskagéppel, keresd fel a szervizt Pesten és Budán. Notebook, netbook és tablet gépek szervizelése, szerelés-javítás megvárható, alkatrészcsere azonnal. Ugyanitt laptopfelvásárlás.

A számítástechnikai alkatrészek webáruháza a javítóműhely szolgáltatásait egészíti ki. ahol a tökéletesen már nem működő billentyűzet karbantartása is elvégeztethető  a szakemberekkel.

Miért használjunk notebookot? Univerzális hordozható PC-k


A városi környezetben napjainkban már szinte mindenütt elérhető legalább egy ingyenes wifi-hálózat, így a laptop-felhasználók nemcsak lakásukban és munkahelyükön használhatják ugyanazt a hardvereszközt, hanem magukkal vihetik utazásaikra, blogot olvashatnak egy hűs parkban, fotókat tölthetnek fel vagy akár honlapoptimalizálással is foglalkozhatnak, ha a szakmájuk a SEO. A korszerű laptopok nagy teljesítményű akkumulátorainak köszönhetően ma már több órás üzembiztos működést garantálnak új töltés nélkül, főleg ha energiatakarékos kijelzők csökkentik a fogyasztást. A számtalan külső eszköz (kamera, mikrofon, hangfal, több monitor, külső billentyűzet, fejhallgató...) csatlakoztatásának lehetősége a laptopot univerzális személyes munkaeszközzé teszi, amely nélkül már elképzelhetetlen a digitális kor Z-generációs emberének mindennapi munkája, színvonalas szórakozása, közéleti és kulturális tájékozódása és zavarmentes, gyors interakciókat feltételező kommunikációja a külvilággal és az abban elő emberekkel.

Szólj hozzá

budapest laptop töltő szerviz webáruház akkumulátor