Első hely a Google-ban: cégalapítás Ukrajnában

jegyzi: BDK
Első hely a Google-ban: cégalapítás Ukrajnában

keresooptimalizalas-google.jpgAki optimalizált már honlapot, ismeri az érzést: milyen az a pillanat, amikor a hónapokig optimalizált weboldal, miután végigjárta a lista minden oldalát és már hosszabb ideje az első oldalon tanyázik, de mégsem akar előrébb jutni - valamely pillanatban eléri a vágyott célt, és az előre megadott keresőkérdéssel egyszer csak ott terem a büszke első helyen a Google találati rangsorában.

Én többször átéltem ezt az érzést. És nemcsak saját honlapjaimmal, hanem azokkal is, amelyeket optimalizáltam. Most például egy kárpátaljai vállalkozás szájtjára gyúrok, néha ezért még ukrán kifejezéseket is használnom kell, úgy mint: Правовий захист бізнесу та інвестицій. Юридична допомога: оптимізація експортно-імпортних витрат. - Hát ezek közül a kifejezések közül nem egy kulcsszó-kombinációval bizony a cégalapítással is foglalkozó ügyvédi iroda weboldala már elfoglalta a tekintélyes élpozíciót.

Ennél is természetesebb, hogy ez már magyarul is megtörtént...

A találati helyezésnek természetesen nem csupán lélektani hatása van (a pszichológusok a kártyások nagy eufóriájához hasonlítják, amikor pókert kapva ezt hívják arvisurának), hanem leginkább üzleti, lévén az internetes keresések során az első hely kivételesen sok kattintást vindikál magának a további találatokhoz képest, így jelentősége is kiemelt. Ezt a helyzeti előnyt most érdemes azoknak a merész vállalkozóknak és befektetőknek kihasználniuk, akiket nem riaszt az Ukrajna szétesésével fenyegető keírzis, hanem adekvát megoldást keresnek arra, hogyan lehetne a legzökkenőmentesebben cégüket bejegyeztetni. A sikeres cégalapítás után a Kárpátalján (Ungvár agglomerációjában) működő iroda szakmai nívón vállalja a már működő vállalkozás jogvédelmének az ellátását, pénzügyeinek üzleti követését és más szervezési feladatokat, további az export, import és tranzit szállítások kiadásainak optimizálását.

Szólj hozzá

google keresőmarketing seo ukrajna kárpátalja honlapoptimalizálás

2014. máj 17.