Blogok és bloggerek

jegyzi: BDK
Blogok és bloggerek
Bognár László barátomnak van egy blogajánló oldala , amelyen egyebek mellett az én néhány webhelyemet is bemutatja kedves sorok kíséretében. Mivel László jegyzett SEO-szakember, így komoly elismerésnek számít az, amit honlap optimalizáló munkámról ír:
.
joljarok.jpg
 
Mindig megmosolygom a szabályok felmondóit, akik gyatra kreativitással mormolják a Google szabálykönyvét, amely alapján szerintük Balla D. Károly, közkedvelt nick nevén bdk , nem lehet szakember a SEO-ban, mert író, tehát az ő webegységei nem lehetnek a honlap optimalizálásban élen járók. (Ellenben ők, az óriási kritikusok, ojjé, mekkora szakemberek).

Csakhogy az a gond, hogy Balla D. Károly blogjai arra a kulcsszóra állnak élre, amire csak akarja a ...
Tovább Szólj hozzá

blog seo web internet honlapoptimalizálás

2012. okt 27.

Az Ukrajna-projekt

jegyzi: BDK
Az Ukrajna-projekt

Miután addig a gondolatig eljutottam, hogy évekkel ezelőtt elkészített (de jórészt hanyagolt) Kárpátalja témájú oldalaimat a korábbinál gazdagabb tartalommal tettem érdemessé arra, hogy a közölt információk okán internetes találatokat kaphassanak, s miután ezek sorában néhány új weblap is elkészült, most az Ukrajna-projektemet is felpörgettem. A két közvetlen ok: az ukrajnai választások közeledése, illetve az, hogy egy korábbi projektem egyik weblapja váratlanul megjelent a Google keresőben az első 10 találat között az ország nevére indított keresések esetén. Erről a honlapról van szó: Ukrajna az EU-ban . Így most elkészült ez az információs (és reklám-) oldal is:

ukrajna.jpg 

Tovább Szólj hozzá

web bédéká

2012. okt 23.
BDK ELIT BLOG - Balla D. Károly ajánló és kereső blogja +SEO BLOG.Keresőmarketing, honlapoptimalizálás és linképítés, weboldal Google helyezés javítása optimalizálással. Első 10: google első oldal, első hely. SEO-szakember keresőoptimalizálása: új projektek: Online marketing: első magyar szamizdat könyvek laptop kijelzőre; notebook szerviz budapest - télikert építés - google ukrajna marketing szöveg - laptop szerviz SEO + Honlapajánló. Google Kereső blog. Mobilmarketing, honlap optimalizálás és kreatív Google-helyezés javítás. Csoportos üzenet: télikert építés és gyártás Budapesten
süti beállítások módosítása