Áruvédjegy, mint akármely mosóporé?

jegyzi: BDK
Áruvédjegy, mint akármely mosóporé?

Szeretném hinni, hogy a nevemre történő internetes keresések érdemi helyekre viszik az olvasót, olyan oldalakra, amelyeken rólam hitelesen tájékozódhatnak és a tőlem származó írásokat hiteles formában olvashatják. Ennek legjobb biztosítéka az, ha kicsit magam is gondoskodom arról, mely oldalak kerüljenek a Google találati lista élére.

Nos, ezeken a listákon saját nevemre évek óta a bdk.blog.hu oldalát adja ki a Google, azt, amelyikre életrajzomat helyeztem el. Ez voltaképp jó így, bár ezt a posztot ritkán frissítem, így időről időre el-elavulnak adatai (valaha viszont ez volt a rólam szóló információk legrészletesebb és leginkább naprakész webhelye)

Mivel a régi blogoldal talán már nem a legadekvátabb forrás, időnként megpróbálok egy-egy másik helyet felhozni a találati listára, de kevés sikerrel. Valószínűleg sok idegen helyről linkelték be életrajzomat, ezért előzi meg blogom időnként még a Wikipédia rólam szóló szócikkét is. Most mégis teszek egy újabb kísérlete. Vadonatúj, igen egyszerű oldalt készítettem, fölötte ott virít a nevem. Jó lenne hinni, hogy több áruvédjegynél: BDK - Balla D. Károly

Szólj hozzá

seo web bédéká

2012. már 24.