Petőfi és Dsida cenzúrázva

jegyzi: BDK
Petőfi és Dsida cenzúrázva

Egy Petőfi-vers a budapesti központi ünnepségen, egy Dsida-vers pedig a Duna TV ünnepi műsorában hangzott el megcsonkítva március 15-én. A Petőfi-versből a sajtószabadságra és az országgyűlés tehetetlenségére, a Dsida-versből pedig a Jeruzsálemre való utalást cenzúrázták ki. Vajon eljutunk-e a könyvégetésig?

Részletesen:

Tovább Szólj hozzá

politika irodalom

2011. már 17.

Ki kaphat Kossuth-díjat?

jegyzi: BDK
Ki kaphat Kossuth-díjat?

A Hírcsárda megszerezte a Kossuth-díj bizottság új, titkos értékelőlapját, ami alapján eldől, ki kaphat ezután a magas rangú állami kitüntetésből:

1. Nemzeti érzelmű-e a jelölt?

a.) Igen. 100 pont
b.) Nem politizál. 11 pont
c.) Nem politizál, de nem zárkózik el a közös borozástól. 20 pont
d.) Határon túli, úgyhogy biztos nemzeti érzelmű. Ott azt hiszem, mindenki olyan. 43 pont
e.) Túl nemzeti érzelmű, jár gárdatüntetésre. 11 pont
f.) Kommunista, de vannak kapcsolatai. 22 pont



2. Tehetségét miként jellemezné?

...
Tovább Szólj hozzá

politika közélet

2011. már 16.
BDK ELIT BLOG - Balla D. Károly ajánló és kereső blogja +SEO BLOG.Keresőmarketing, honlapoptimalizálás és linképítés, weboldal Google helyezés javítása optimalizálással. Első 10: google első oldal, első hely. SEO-szakember keresőoptimalizálása: új projektek: Online marketing: első magyar szamizdat könyvek laptop kijelzőre; notebook szerviz budapest - télikert építés - google ukrajna marketing szöveg - laptop szerviz SEO + Honlapajánló. Google Kereső blog. Mobilmarketing, honlap optimalizálás és kreatív Google-helyezés javítás. Csoportos üzenet: télikert építés és gyártás Budapesten
süti beállítások módosítása